Over ons

Wat is Humming Bee?

Met Humming Bee willen we de barrières voor podcasters in België wegnemen. We geven hen de mogelijkheid om een verdienmodel aan hun podcast te verbinden, zich bij een community aan te sluiten en om actief bij te leren over hun passie.

Nona

Nona Van Braeckel

Als COO en Founder bewijst Nona zich als leider van Humming Bee. Ze brengt structuur in de groep zonder te hard de baas te spelen en inbreng van anderen steeds aan te moedigen. Nona weet hoe een groep gemotiveerd te houden. Ze zorgt ervoor dat alles in orde komt door haar verantwoordelijkheidsgevoel.

portrait of Natacha Canoot

Natacha Canoot

Natacha staat op en gaat slapen met social media. Ze weet alles van de laatste trends en is een krak in het bedenken van de contentstrategieen. Vandaar dat zij de beste keuze is om de rol van CMO binnen Humming Bee op te nemen. Met haar luisterend oor kan ze zowel inspelen op de noden van de doelgroep als die van haar team. Ook haar design skills stellen niet teleur bij het vormen van een branding.

portrait of Marlies Degraeve

Marlies Degraeve

Zij is de allrounder van Humming Bee. Zowel op professioneel vlak als in haar vrije tijd zal je Marlies op twee uitersten kunnen plaatsen. Haar leergierigheid zorgt voor een uitgebreid pakket van skills en ervaringen. Zo kunnen we haar zowel creatief of business gericht inzetten.

portrait of Marilie Fonteyn

Marilie Fonteyn

Marilie is als CPO graag bezig met vormgeving en design. Haar oog voor detail is hierbij zeker welkom. Ze werkt graag zeer gestructureerd en zal dan ook geen deadline uit het oog verliezen. Dit gaat gepaard met een bekwaamheid in stressmanagement, coördinatie en relativeringsvermogen.