Wie ben jij?

Ik ben een podcaster

Breng je passie naar een hoger niveau door samen te werken met adverteerders en een inkomen te genereren in het proces. Leer andere podcasters kennen en neem contact op met hen om een groter publiek te bereiken. Ontwikkel en leer vaardigheden om jouw podcast te verbeteren.

Lid worden

Ik ben een adverteerder

Ontdek een nieuwe manier van adverteren. Werk samen met podcasters in uw niche om uw conversieratio's te verhogen en uw uitgaven te verlagen. Spring op de podcasting trend om een van de eerste adverteerders op deze groeiende markt te worden.

Ik wil meer info

De honing tussen podcasters en adverteerders

kennis opdoen, geld verdienen, contacten leggen

Met Humming Bee willen we de barrières voor podcasters in België wegnemen. We geven hen de mogelijkheid om een verdienmodel aan hun podcast te verbinden, zich bij een community aan te sluiten en om actief bij te leren over hun passie.

LID WORDEN

Hoe werkt het

Kennis

Humming Bee biedt cursussen aan voor zowel beginnende als gevorderde podcastmakers. Wordt lid, neem een test en ontdek welke cursus geschikt is voor jouw niveau.

Connecties

Wij verbinden jouw met andere podcastmakers. Je krijgt kansen om samen te werken, onderling kennis uit te wisselen en zo gezamelijk te groeien.

Geld

Bij Humming Bee krijg je de kans om samen te werken met bij passende adverteerders en zo een centje bij te verdienen met je passie.

MELD JE GRATIS AAN
portrait of bee

Giel Beelen - Kukuru

In Kukuru gaat Giel iedere week in gesprek met inspirerende sprekers over zelfontwikkeling en spiritualiteit. Kukuru staat voor kort, groots en innerguru (innerlijke drijfveer). De gesprekken zijn dan ook gebaseerd op de thema’s slaap, voeding, beweging, ademhaling, inspiratie, muziek en andere lifestyle.

portrait of Barry Bensons

Alex Agnew - Welcome to the AA

In de wekelijkse podcast 'Welcome to the AA' gaat comedian Alex Agnew samen met partner in crime Andries Beckers op zoek naar mensen of onderwerpen die deel uitmaken van hun leefwereld. Elke week ontvangen ze gasten uit binnen- en buitenland en bespreken ze de stand van alles wat hen aanbelangt.

portrait of wasp

Maxim Hartman - Kind Kan De Was Doen

Aan de hand van concrete voorbeelden, gaat Maxim het gesprek aan met kleuters. Hoe kijken zij aan tegen een pandemie, hoe lossen zij het burn-out probleem op en hoe moeten we eenzaamheid onder ouderen aanpakken? Hoe het gesprek ook loopt, er komt altijd een oplossing.

De honing tussen podcasters en adverteerders

Uw product in de juiste oren

Wij geven adverteerders de kans om hun product bij een aandachtige doelgroep te adverteren. Nooit eerder kon men zo gericht de klant targetten. Als u zich bij ons aansluit verbinden wij u met de perfecte podcast voor uw product.

LID WORDEN

Hoe werkt het

Jouw doel?

Vertel ons waarvoor uw merk staat, wat u aanbiedt en wie u wil bereiken. Het is belangrijk dat we het merk goed leren kennen zodat we een geschikte samenwerking kunnen vinden voor uw merk.

Onze podcastpool

Humming Bee heeft een breed overzicht van veel verschillende podcastmakers en hun content. Zo kunnen we de perfecte match vinden waardoor er heel gericht geadverteerd kan worden en u uw doelgroep dus rechtstreeks kan aanspreken.

Zakelijke details

  • 90% van de podcastluisteraars onthoudt de naam van de adverteerder.
  • 60% gaat actief op zoek naar het merk.
  • 23% deed een aankoop, 38% overweegt een aankoop.
  • Wij ontvangen 20% commissie.
BEGIN MET ADVERTEREN
logo of eos wetenschap

EOS

Als wetenschapsmagazine willen wij met onze advertenties vooral mensen bereiken die interesse hebben in dit vak. Sinds Humming Bee voor ons de perfecte podcast vond om mee samen te werken zien we ons klantenaantal toenemen!

logo of Tom & Co

Tom & Co

Als Humming Bee ons niet overtuigd had om te starten met podcast adverteren dan zaten we nu nog met de handen in het haar. Eindelijk kunnen we dierenliefhebbers rechtstreeks bereiken. We kijken er naar uit om deze samenwerking verder te zetten.

logo of ecossentials

Ecossentials

Bij Ecossentials focussen we ons op ecologische producten. Humming Bee maakt het voor ons mogelijk om op een erg efficiënte manier onze doelgroep te bereiken. De samenwerking verloopt elke keer opnieuw heel professioneel.